Stouwdam Sport maatregelen in verband met COVID-19 | In de vakantieperiode zijn wij gesloten op maandag 19 juli, 26 juli en 2 augustus.

 

 

Cadomotus Dualbox 5 3x125mm

SKU
cadomotus-dualbox-5-3x125mm-596
As low as €295.00 €243.80

IDEAL logo Paypal logo

Swipen voor 2 additionele foto's

Additional information

De 3x125 DualBox-5: we blijven innoveren

Dit frame oogt even revolutionair als dat het is en zet een nieuwe standaard. Al jaren proberen fabrikanten gewicht te besparen op frames, zonder dat het ten koste gaat van het gedrag van het frame tijdens het skaten en de sterkte en duurzaamheid. Het is Cádomotus gelukt om in dit DualBox V frame het beste van alles te combineren.

Meer stabiliteit. Door de dubbele wand wordt kracht evenredig over de hele afzet verdeeld, omdat het frame overal exact even stijf is.
Minder vermoeide spieren, door gewichtbesparing, en het frame vangt trillingen op.
Meer controle. Het frame gedraagt zich voorspelbaar bij verschillende snelheden en ondergronden.
De verfijnde eigenschappen van frames komen pas echt tot hun recht, als je de grens opzoekt en op je toppen van je kunnen presteert. Dan moet je op je materiaal kunnen vertrouwen. De innovatie in dit frame helpt je vooral onder moeilijke omstandigheden. Door het unieke design absorbeert het frame de extreme trillingen die je kunt voelen op slecht asfalt. In plaats dat slecht wegdek kracht kost, geeft het energie terug in je afzet. Het is lichter dan ooit, waardoor je je vrij voelt. Het frame blijft stijf genoeg om controle over je afzet te houden.

Het DualBox V frame is getrokken uit een stuk aluminium. De dubbele zijwand (dual box) zorgt voor stijfheid en evenredige krachtverdeling over je hele afzet. Dat voelt stabiel. De unieke constructie van het frame zorgt er ook voor dat het frame sterk reageert op wat het wegdek je wilt vertellen. Dat voelt vertrouwd. Je voelt wanneer je het maximale vraagt van je materiaal, als je op de toppen van je kunnen aan het presteren bent. Het is de droom van iedere skater om gevoel te hebben met het asfalt en controle over je techniek, juist op de momenten dat het er op aankomt.

Het is een werkelijk uniek ontwerp, anders dan alle andere frames van Cádomotus in het verleden, anders dan wat ooit is gemaakt in de skate industrie. Met de DualBox 5 heb je niet alleen frame onder je voeten, maar ook het merk achter je dat bekend staat om innovatie en een onovertroffen reputatie heeft als marktleider op het gebied van skeelerframes.

Product Question

Subject Question: Cadomotus Dualbox 5 3x125mm
No question found!
© 2019 Stouwdam
By: Cees & Co