Stouwdam Sport maatregelen in verband met COVID-19 | In de vakantieperiode zijn wij gesloten op maandag 19 juli, 26 juli en 2 augustus.

 

 

Fast Forward Wheels Carbon tyro set fcc (45mm) sp 24h/24h ud grey 1:1

SKU
fast-forward-wheels-carbon-tyro-set-fcc-45mm-sp-24h-24h-u-542
As low as €999.00 €825.62

IDEAL logo Paypal logo

Swipen voor 1 additionele foto

Additional information

De TYRO full carbon en tubeless-ready wielset maakt je sneller. Het ontwerp bevat alle knowhow van jarenlange ervaring waardoor de TYRO wielset optimaal presteert en veelzijdig is in alle omstandigheden.

De TYRO wielset is gemaakt voor fietsers die begrijpen dat wielen het verschil kunnen maken. En als je op zoek bent naar carbon clincher voor alle terreinen, dan is TYRO de perfecte wielset. De set presteert niet alleen op de weg, maar door de mogelijkheid banden tot 40mm te monteren, schittert hij ook op gravelpaden. De TYRO biedt de ultieme prijs kwaliteitverhouding in een veelzijdige wielset.

Lichtgewicht, stijf, aerodynamisch en stijlvol. De TYRO voldoet aan onze hoge technische normen en levert dat op alle fronten. Met de schijfremmen en tubeless-ready velgen voldoet deze wielset aan de behoeften van verschillende fietsdisciplines en de eisen van de steeds avontuurlijker wordende fietsers.

Met de high-quality FFWD naven met een intern ratchet systeem, laat de TYRO wielset superieure prestaties zien en toont hij zich bijzonder betrouwbaar. Ontworpen om alle situaties op de weg, maar ook off-road te doorstaan.

Product Question

Subject Question: Fast Forward Wheels Carbon tyro set fcc (45mm) sp 24h/24h ud grey 1:1
No question found!
© 2019 Stouwdam
By: Cees & Co