Stouwdam Sport maatregelen in verband met COVID-19 | In de vakantieperiode zijn wij gesloten op maandag 19 juli, 26 juli en 2 augustus.

 

 

Garmin (010-02174-12) Horloge Vivoactive 4 (slate; Band Zwart)

Store stock: Out of stock
Online stock: Out of stock
SKU
GAR-20-0012_ASTUK
€329.99 €272.72

Additional information

ENERGIEBEWAKING MET BODY BATTERY®
Bekijk gedurende de dag de energieniveaus van jouw lichaam, zodat je de beste tijden kunt vinden om te bewegen en te rusten.


PULSE OX SENSOR
De Pulse Ox sensor1 meet de zuurstofsaturatie in je bloed gedurende de dag en terwijl je slaapt om te tonen hoe goed jouw lichaam zuurstof opneemt.


STRESSTRACKING
Dit laat je zien of je een rustige, evenwichtige of stressvolle dag hebt. Ontspanningsherinneringen vragen je zelfs om een korte ademhalingsactiviteit uit te voeren als je je gestresst voelt.


TRACKING VAN MENSTRUATIECYCLUS
Met de Garmin Connect™ app kun je jouw cyclus bijhouden, fysieke en emotionele symptomen noteren en leren over training en voeding tijdens elke fase van je cyclus. Ontvang zelfs tracking-informatie over jouw cyclus op je pols.


TRACKING VAN HYDRATATIE
Leg je dagelijkse waterinname vast als herinnering om gehydrateerd te blijven. Je kunt zelfs een automatisch doel voor hydratatie hebben dat zich aanpast aan de hoeveelheid zweet die je verliest tijdens activiteiten.


ADEMHALING METEN
Bekijk hoe je ademt gedurende de dag, tijdens je slaap en tijdens ademhalingsoefeningen en yoga-activiteiten.


GEAVANCEERDE SLAAPCONTROLE
Krijg een volledig beeld van de manier waarop je slaapt met een weergave van je lichte, diepe en REM-slaapfasen, evenals Pulse Ox1 en ademhalingsgegevens.


HARTSLAGMETER BIJ DE POLS
De watch houdt voortdurend je hartslag in de gaten2 en waarschuwt je als deze bij rust te hoog of te laag blijft. Het toestel meet ook hoe hard je traint tijdens activiteiten. Zelfs onder water.


MINDFUL ADEMEN
Als je wilt ontspannen of concentreren, kun je een ademhalingsactiviteit starten. Deze watch houdt je stressniveau en ademhaling bij, zodat je een beter inzicht krijgt in de manier waarop je ademhaalt.


Voor alle manieren waarop je beweegt.

WORKOUTS MET ANIMATIE OP HET SCHERM
Op de watch vind je eenvoudig te volgen vooraf geladen workouts met animatie voor cardio, krachttraining, yoga en Pilates en je kunt meer downloaden via de Garmin Connect app.


INGEBOUWDE SPORT-APPS
Leg alle activiteiten vast met meer dan 20 vooraf geladen GPS- en binnensportapps, waaronder wandelen, hardlopen, fietsen, zwemmen, golf en meer.


GARMIN COACH
Een gratis hardloopcoach om jouw pols om je te helpen trainen voor uw volgende 5 km, 10 km of halve marathon.


AANGEPASTE WORKOUTS
Stel je eigen workouts samen in Garmin Connect en download ze naar de watch.


Houd contact.

SMARTPHONE MELDINGEN
Ontvang e-mails, sms-berichten en meldingen rechtstreeks op je smartwatch wanneer deze is gekoppeld met een compatibele smartphone. Je kunt zelfs sms-berichten beantwoorden als je een Android™ telefoon hebt.


MUZIEK
Download nummers en afspeellijsten van jouw compatibele muziekaccounts (mogelijk is een abonnement vereist). Gebruik een draadloze hoofdtelefoon (apart verkrijgbaar) om zonder telefoon naar muziek te luisteren.


VEILIGHEIDS- EN TRACKINGFUNCTIES
Als je watch en telefoon zijn gekoppeld, kun je, indien nodig, jouw locatie handmatig of tijdens buitenactiviteiten automatisch naar je contactpersonen verzenden met ingebouwde ongevaldetectie3.


GARMIN PAY™
Reken snel en eenvoudig af en selecteer openbaar-vervoersbedrijven met Garmin Pay oplossingen voor contactloos betalen4 via deelnemende providers.


CONNECT IQ™ STORE
Geef je horloge een persoonlijke touch door apps, widgets, watch faces en meer te downloaden. Gemakkelijk, en gratis.


Gemaakt voor dagelijks gebruik.

LEVENSDUUR VAN BATTERIJ
Blijf langer in beweging met een batterijlevensduur van maximaal 8 dagen in de smartwatchmodus en tot 6 uur in GPS-modus met muziek.


DUURZAAM DISPLAY
Het altijd actieve, in zonlicht leesbare Garmin Chroma Display™ bevindt zich onder duurzaam Corning® Gorilla® Glass 3.


WATERBESTENDIGHEID
Deze watch is waterbestendig tot 5 ATM, waardoor het ideaal is voor zwemmen, douchen of een dag in de spa.

EAN: 0753759228019
Garmin: 010-02174-12

Product Question

Subject Question: Garmin (010-02174-12) Horloge Vivoactive 4 (slate; Band Zwart)
No question found!
© 2019 Stouwdam
By: Cees & Co