Mpc Black Magic X-Firm

SKU
mpc-black-magic-x-firm-597
As low as €18.00 €14.88

IDEAL logo Paypal logo

Swipen voor 1 additionele foto

Additional information

De MPC Black Magic is de succesvolle opvolger van de MPC Road War en vanaf 2017 ook in de langverwachte 125mm-uitvoering.

MPC patenteerde het zogenaamde MTECH-idee. Het betekent het urethaan van het wiel is opgebouwd uit twee lagen. Een zachte binnenring en een hardere buitenring. Bij veel druk, zoals in bochten, vervormt het urethaan waardoor je meer raakvlak hebt met de ondergrond, zonder dat je veel meer rolweerstand krijgt door de hardere buitenring.

De turbine-vormige kern van het wiel onderstreept dat idee nog maar eens. Het wiel beweegt zowel vanuit de kern als vanuit het rubber mee met dat wat je nodig hebt. Topsnelheid en veel ‘rol’ op de lange rechte stukken en grip als je daar met smart op zit te wachten. In moeilijke bochten, in de regen of op gladde pistes.

Door deze technologie komt er een soort momentum vrij in je afzet. Het absorbeert trillingen en geeft je rebound. Onvergelijkbaar met welk ander wiel dan ook.

Op de MPC Black Magic worden ieder jaar wereldtitels gewonnen. In de afgelopen decennia was MPC het vaakst het meest succesvolle wiel van het kampioenschap. Het bewijst dat topatleten kiezen voor MPC als het er echt op aankomt.

Product Question

Subject Question: Mpc Black Magic X-Firm
No question found!
© 2019 Stouwdam
By: Cees & Co