Stouwdam Sport maatregelen in verband met COVID-19 | In de vakantieperiode zijn wij gesloten op maandag 19 juli, 26 juli en 2 augustus.

 

 

Sensa Giulia GF Ice Grey. Ultegra 2021

SKU
sensa-giulia-gf-ice-grey.-ultegra-2021-614
As low as €4,023.00 €3,324.79

IDEAL logo Paypal logo

Additional information

Slechts 2 letters, G en F, maar onbeperkte mogelijkheden. Deze generatie vier van de originele Giulia is nog steeds trouw aan het oorspronkelijke idee om u te helpen bij het realiseren van "goud" in uw favoriete Grand Fondo. Maar het doet zoveel meer. We hebben het ontworpen om flexibel in gebruik te zijn. U kunt dus tot 32 mm brede banden monteren en veel plezier beleven op een onverharde weg, een geplaveid avontuur of elke weg die u normaal zou vermijden. Vind nieuwe routes en blijf de hele winter gemotiveerd om topprestaties te behalen voor uw grote doelen in de zomer.
De nieuw ontworpen achterdriehoek maakt het onze meest comfortabele racefiets ooit, dus je maakt alles af wat je bedenkt. Met nog steeds een grote glimlach. Het vakje balhoofdbuis en BB-stijfheid is natuurlijk zoals altijd aangevinkt. We hebben het Aero-tubing-profiel van de Giulia Evo genomen en dat verbeterd. Met EPS Molding Techniques creëren we interne oppervlakken die net zo glad zijn als de buitenkant, waardoor we minder materiaal gebruiken om het gewicht laag te houden. Ten slotte lopen alle kabels, behalve die voor mechanisch schakelen, in de balhoofdbuis, waardoor een ultraschone look ontstaat. De GF kan worden gebruikt met de Supra Combo Integrale of een gewone stuurpen. Jij beslist!

De complete revisie van de geometrie houdt rekening met de grotere banden en maakt het geschikt voor comfortabel rijden tot racen. Uiteindelijk is dit nog steeds een fiets om snel door te gaan!

Dit model is met Ultegra
Supra RFC50 Elite Disc Carbon wielset
Supra Combo Integrale Stuur en stuurpen carbon.

Sensa: S2198GFIGD755
EAN: 2200109838513

Specifications

Specifications
Wiel maat: 28
Versnellingen: 22
Model versnellingsysteem achter: Ultegra Di2
Model primair remsysteem achter: Ultegra
Model remsysteem voor: Ultegra
Merk remsysteem voor: SHIMANO
Merk versnellingsysteem achter: SHIMANO
Frame type: Uni

Product Question

Subject Question: Sensa Giulia GF Ice Grey. Ultegra 2021
No question found!
© 2019 Stouwdam
By: Cees & Co