Stouwdam Sport maatregelen in verband met COVID-19 | In de vakantieperiode zijn wij gesloten op maandag 19 juli, 26 juli en 2 augustus.

 

 

Specialized POWER CRANKS - SHIMANO ULTEGRA UPGRADE KIT

SKU
specialized-power-cranks---shimano-ultegra-upgrade-kit-494
As low as €499.90 €413.14

IDEAL logo Paypal logo

Additional information

Of je nu je training naar een hoger niveau wilt tillen of gewoon een betere manier zoekt om je calorieverbranding te meten, een vermogensmeter is de beste manier om je doel te bereiken. En de Power Cranks Ultegra Upgrade Kit van Specialized vormt hierop geen uitzondering. Met de lichtgewicht sensor op een Shimano Ultegra crankarm, is dit de perfecte manier om kennis te maken met de wereld van vermogensmeters.

De ontwikkeling van Power Cranks begon bij Human Performance Team van Specialized, waarbij rijders in realistische scenario's op de fiets werden onderzocht. Tot voor kort werd de nauwkeurigheid van vermogensmeters op twee verschillende manieren gevalideerd: een meting van het geproduceerde koppel door een statische, lineaire belasting op een crankarm of kettingblad, terwijl bij de andere methode een motor wordt gebruikt om de fiets aan te drijven. Welnu, fietsen is niet statisch noch lineair en mensen passen de kracht veel anders toe dan een machine. ze hebben daarbij geconstateerd dat geen van deze methoden een antwoord biedt op de daadwerkelijke nauwkeurigheid 'in de echte wereld'.

Om de beste test voor nauwkeurigheid te ontwikkelen, hebben ze daarom hun eigen fietsloopband gebouwd, de WinMill. Met deze nieuwe benchmark kunnen ze de nauwkeurigheid evalueren onder alle rijomstandigheden - zittend versus staand, verschillende kracht- en cadansniveaus, verschillende gewichten en een groot aantal versnellingen. Dit data-acquisitieproces is de gouden standaard voor het testen van vermogensmeters, en door deze testen en externe validatie van het Locomotion-lab in Boulder, Colorado, hebben Power Cranks bewezen in de praktijk de hoogste nauwkeurigheid te hebben (+/- 1,5%) ).

De Power Cranks zijn ook ontzettend praktisch, met toonaangevende temperatuurcompensatie-firmware en waterdichte behuizingen. Kalibratie is alleen nodig tijdens flinke temperatuurschommelingen en de meegeleverde sleutel maakt batterijwissels een fluitje van een cent.

• +/- 1,5% nauwkeurigheid, getest op de WinMill en gevalideerd door de Locomotion Lab Boulder, CO.

• Werkt met ANT + en Bluetooth®-apparaten.

• Eenvoudige set-up en diagnostiek met de Specialized Power app. (IOS en Android versies).

• Shimano Ultegra 8000 linkerzijde vermogensmeting.

• Rechter crankarm en kettingbladen NIET inbegrepen.

• Verkrijgbaar in 170-175mm crankarmlengtes.

Specialized nummer: 84118-2402
EAN: 0888818394876

Product Question

Subject Question: Specialized POWER CRANKS - SHIMANO ULTEGRA UPGRADE KIT
No question found!
© 2019 Stouwdam
By: Cees & Co