Specialized Torch 2.0 Ltd Rd Shoe Mxtp

SKU
specialized-torch-2.0-ltd-rd-shoe-mxtp-570
As low as €110.50 €91.32 Regular Price €154.90

IDEAL logo Paypal logo

Swipen voor 7 additionele foto's

Additional information

Heb je een afspeellijst waardoor je wordt opgejut? Misschien een nummer waarbij je altijd van binnen lacht? Wij ook, en dat is waar onze Mixtape-collectie over gaat. Kayla Clarot, hoofdontwerper, zegt er over: "We zijn allemaal uniek, maar wat we allemaal gemeen hebben is muziek. Het maakt niet uit hoe je rijdt, Mixtape laat jouw muziek maken om dit te delen met iedereen die bereid is te luisteren. " Laat je inspireren door het ontwerp zoals je favoriete muziek, vol energie.

De Torch 2.0 Road Schoenen draaien om comfort - nouja, comfort en prestaties. Fietsschoenen kunnen soms stijf en oncomfortabel aanvoelen. Door gebruik te maken van een 100% mesh en TPU constructie, biedt de Torch 2.0 meer ruimte voor de tenen en valt de schoen als een sok om de voet heen. We hebben dit gecombineerd met een FACT carbon zool met rubber hielstuk voor extra grip. Voor het sluitsysteem hebben we gekozen voor een lichtgewicht Boa® IP1 draaisluiting.

Body Geometry zoolconstructie en voetbed: ergonomisch ontworpen en wetenschappelijk getest om kracht en efficiëntie te verbeteren en de kans op blessures te verminderen door de knie, heup en voet met elkaar uit te lijnen.
Stijve en lichgewicht carbonzool met een 7.0 stijfheidsindex.
Enkele Boa® IP1 Snap sluiting met Boa® levenslange garantie.
Mesh en TPU bovenzijde voor een soepele pasvorm.
Driebouts montagepunten zijn geschikt voor alle gangbare racepedalen.
Gewicht: ca 235g (1/2 paar, maat 42)

EAN: 0888818451135
Artikelnummer: 61019-3336

Product Question

Subject Question: Specialized Torch 2.0 Ltd Rd Shoe Mxtp
No question found!
© 2019 Stouwdam
By: Cees & Co