U Sport BIKE WAX POLISHER - SHINE & PROTECTION SPRAY 200 ML

Store stock: Out of stock
Online stock: Out of stock
SKU
79-000011
Special Price €6.64 €5.49 Regular Price €10.95

Additional information

Bike Wax Polisher
Bike Wax Polisher van U-Sport is een hoogwaardige wax spray waarmee je jouw fiets weer mooi laat glanzen. Tegelijkertijd bescherm je met de spray het frame en onderdelen van de fiets voor de volgende fietsrit tegen water en vuil. De wax spray met een glansherstellende werking is een snel en efficiënt poetsmiddel voor reiniging en bescherming van frames. Dit poetsmiddel is ook zeer geschikt om te gebruiken op matte frames en andere laklagen. Daarnaast kun je de was ook goed gebruiken voor carbon, aluminium, chroom, rubber en kunststof onderdelen.

Bike Wax Polish verwijdert smeer en geeft daarna een duurzame diepe glans aan alle soorten frames. De unieke formule op basis van het natuurlijke carnaubawas beschermt je fiets tegen alle weersomstandigheden en tegen UV straling. Dit komt door de water- en vuilafstotende eigenschappen van de carnaubawas. De spray is geschikt voor alle fietsen zoals bijvoorbeeld racefietsen, mountainbikes, sportieve fietsen, gravel- en crossfietsen.

Voordelen Bike Wax Polisher
Hoogwaardig poetsmiddel voor een uitstekende glans.
Geeft een nieuwe boost aan (matte) frames door de glansherstellende werking.
Unieke formule op basis van natuurlijk carnaubawas.
Reinigt, verwijdert smeerstrepen en oppervlakkige krassen.
Creëert een water- en vuilafstotende filmlaag.
Beschermt tegen alle weersomstandigheden en tegen UV straling.
Met kort instructiefilmpje via de QR-code.
Gebruik Bike Wax Polisher na het schoonmaken van je fiets als laatste stap van je fietsonderhoud. Breng de spray op korte afstand aan op je frame en verdeel gelijkmatig over het droge en schone frame. Spray op andere onderdelen van carbon, aluminium, chroom, rubber en kunststof om deze te poetsen en beschermen. Poets het frame en de onderdelen met een droge, niet pluizige doek voor een nieuw en glanzend resultaat! Gebruik hiervoor de Microfiber Cleaning & Polishing Cloth.

Bekijk de gehele gebruiksaanwijzing in het korte instructiefilmpje, makkelijk te scannen met je smartphone via de QR-code.

EAN: 8720132000687

Specifications

Specifications
Maat: 200ml

Product Question

Subject Question: U Sport BIKE WAX POLISHER - SHINE & PROTECTION SPRAY 200 ML
No question found!
© 2019 Stouwdam
By: Cees & Co