Stouwdam Sport maatregelen in verband met COVID-19 | In de vakantieperiode zijn wij gesloten op maandag 19 juli, 26 juli en 2 augustus.

 

 

Cadomotus Comp Transformer

SKU
cadomotus-comp-transformer-596
Vanaf € 150,00 € 123,97

IDEAL logo Paypal logo

Swipen voor 3 additionele foto's

Aanvullende informatie

Met het Comp Transformer frame kun je verder bouwen

Competitieve en strijdlustige skaters zijn er in allerlei leeftijden, met verschillende talenten en met andere bouw. Dit frame is om te leren en mee te groeien. Met dit frame kies je binnen een handomdraai of je wilt rijden op drie wielen van 110 millimeter, of vier wielen van 100 millimeter. Hiermee bespaar je je de kosten van een extra frame en bespaar je veel tijd met schroeven en verwisselen van frames. Je past je setup aan het type training, de soort wedstrijd of je eigen niveau aan, zonder een nieuw frame te hoeven kopen.

Het ontwerp Comp Transformer frame is gebaseerd op de gloednieuwe DualBox V, het beste frame voor professionele skaters. Lichtgewicht, stijf en unieke eigenschappen die trillingen en schokken als gevolg van slecht asfalt, absorberen. Daardoor geeft het frame je een uniek gevoel van controle.

Als je nieuw bent in de wedstrijdsport, gaat het erom dat je sneller leert dan anderen. Dat is voorsprong die je nooit meer verliest. Dit frame is er om sneller te leren dan anderen, omdat je kunt experimenteren.

Je leert hoe de diameter van je wielen, de hoogte van je frame en gewicht je techniek en snelheid beïnvloeden. Het helpt je om meer controle te krijgen over je materiaal, iets dat professionals jaren kost en wat uiteindelijk het verschil maakt tussen winnen of verliezen. Dit zijn belangrijke lessen die je moet leren en dat kan nu, met een en hetzelfde frame. Het Comp Transformer frame helpt je om deze fundamentele zaken onder controle te krijgen.

Een 4 x 100 mm setup houdt je stabiel laag bij de grond, waarmee het makkelijker is om te leren diep te zitten en gevoel te ontwikkelen voor je afzet, je balans en misschien zelfs je double push techniek. Zoek je gewichtbesparing of wil je meer snelheid ervaren, dan kun je kiezen voor 3 x 110 mm wielen. Je went er vast aan dat je hoger staat en je voelt dat je meer snelheid krijgt door de grotere wielen. Drie wielen in plaats van vier, zorgt voor ongeveer 10% besparing op het gewicht, waardoor voor de lichtere skaters veel makkelijker bewegen. Het is belangrijk dat je in deze fase van je jonge carrière snelle benen en souplesse ontwikkelt, zodat je straks klaar bent voor de volgende versnelling, 4 x 110 mm frames.

Op 4x100 ben je stabieler en kan je krachtiger afzetten, je ervaart meer druk
Op 3x110 ben je wendbaar en lichtvoetiger en werk je het beste aan souplesse op hogere snelheid

Product vraag

Onderwerp vraag: Cadomotus Comp Transformer
Geen vragen gevonden!
© 2019 Stouwdam
By: Cees & Co