Cadomotus Marchese Carbonio

SKU
cadomotus-marchese-carbonio-470
Vanaf € 250,00 € 206,61

IDEAL logo Paypal logo

Swipen voor 23 additionele foto's

Aanvullende informatie

We schaatsen veel sneller dan enkele jaren geleden, maar toch bouwen veel schaatsfabrikanten nog schoenen met technologie van vroeger. De Cádomotus Sumiyaka is gebouwd voor schaatsers van nu. Voor hogere snelheden, lange slagen als gevolg van de klapschaats en meer stabiliteit in de bochten.

De Cádomotus Sumiyaka schoen is de beste keus voor ambitieuze schaatsers die zich op steeds hogere snelheden, beheerst wil voelen.

Cádomotus en de beroemde Italiaanse schoenenmakers Paul Marchese en Davide Mariani hebben door jaren van ervaring, samen een visie ontwikkeld. Schaatsschoenen moeten traditioneel comfortabel voelen, maar je hele voet moet steun hebben. Dat is de unieke balans van de Cádomotus Sumiyaka.

Sinds de introductie van de klapschaats is de techniek in het schaatsen veranderd. We maken langere slagen, zoeken meer druk in onze afzet en omdat we sneller gaan, hangen we veel meer in de bochten. We willen ons nog wel comfortabel voelen in onze schaatsschoen, maar zoeken óók meer steun. Zonder steun verlies je controle en verdwijnt ook je gevoel van comfort.

De carbon leest van de Sumiyaka is aangenaam voor je enkels, maar voorkomt dat de zool te beweeglijk is. De kuip vormt zich ook om je middenvoet en voorvoet, wat enorm veel extra vermogen om te sturen geeft. De hele kuip is vervormbaar met warmte, waardoor deze na behandeling als gegoten, strak om jouw voet zit.

Comfort voel je op verschillende manieren. Wij geloven dat een schaatsschoen zo licht mogelijk moet zijn. Daarom investeren wij in lijm- en harstechnieken voor de carbon kuip, waarmee we een gewichtbesparing van 15 procent hebben gerealiseerd ten opzichte van andere merken en traditionele technieken.

De schoen is afgewerkt zoals je dat van CadoMotus producten gewend bent, met aandacht voor de kleinste details. Met de keuze voor duurzame en mooie materialen, zoals de voering van de schoen. De verstevigingen binnenin zie je niet, maar zorgen dat stiksels niet loslaten en de veterogen niet uitscheuren.

Product vraag

Onderwerp vraag: Cadomotus Marchese Carbonio
Geen vragen gevonden!
© 2019 Stouwdam
By: Cees & Co