Cadomotus Rookie Set Jr2 Boy

SKU
cadomotus-rookie-set-jr2-boy-599
Swipen voor 1 additionele foto

Aanvullende informatie

Skeeler frame
Deze skate stel je helemaal naar eigen wensen samen. Met vier of drie wielen, van 90mm tot 110mm. Met het Argon frame kies je voor de beste kwaliteit voor een lage prijs, met standaard vier wielen. Met het Neo Transformer frame heb je altijd de set-up die past bij je ontwikkeling of je omstandigheden. Hierin kun je zowel met 4x90mm wielen als met 3x110 wielen rijden. Een uniek skeeler frame dat je hele groeispurt mee gaat.

Skeelerschoen
Je voeten, daar moet het voor het grootste deel mee gebeuren. De Rookie Jr2 schoen zit als gegoten, op basis van jarenlange ervaring en doorontwikkeling. Het is de eerste collectieschoen die deze kwaliteit kan leveren voor zo’n aantrekkelijke prijs.

De skeelerschoen is iets hoger bij de enkel en sluit nauw aan bij de enkel en hiel. We hebben er voor gekozen om een strakke schoen te maken, omdat deze jaren in je prille carrière de belangrijkste zijn als het gaat om techniek en stabiliteit. Deze schoen geeft je het gevoel dat de schoen voor jouw voet is gemaakt. Gemaakt van een composiet kuip, vervormbaar als je’m laat opwarmen. Zo verbeter je de pasvorm rondom je enkel en dat voorkomt zere plekken.

Met haakjes in plaats van oogjes bij de laatste lussen zijn deze skeelers in no-time uitgetrokken en aangetrokken. Onvermijdelijk zijn de valpartijen, maar de schoen kan met een speciale valbescherming tegen een stootje. En daarmee zorg je er ook nog eens voor dat je ze na een tijd intensief gebruik prima kan overdoen naar het volgende toptalent.

Deze junioren skeeler en kinderskeeler kan meegroeien
Je skate groeit met je ambities mee als je de speciale Resizers bijbesteld. Je schoenen gaan dan drie maten mee. De Rookie Jr skeelerschoen is heel geschikt voor het gebruik van deze inlegzooltjes. Zo doe je langer met hetzelfde.

Product vraag

Onderwerp vraag: Cadomotus Rookie Set Jr2 Boy
Geen vragen gevonden!
© 2019 Stouwdam
By: Cees & Co