Kledinglijn

Kleding

Stouwdam Sport heeft een uitgebreide collectie sportkleding van gerenommeerde merken als Craft, Hunter, Bio-Racer en Specialized. Daarnaast hebben we een groot assortiment onderkleding op voorraad van Craft.

Stouwdam Sport is tevens leverancier van kleding voor sportverenigingen en bedrijven. Wij maken de ontwerpen en bedrukken de kleding zelf. Dit betekent snelle levering en korte lijnen in de communicatie.

Bedrukken en bestickeren

Wij hebben jaren ervaring met het bedrukken van alle soorten sport- en werkkleding. Van voetbalclub tot restaurant, van skeelerploeg tot klussenbedrijf; wij leveren bedrukte kleding voor alle denkbare doeleinden.

Wij gebruiken diverse soorten folie, naar gelang het materiaal waar op gedrukt moet worden. Wij werken met aangeleverde logo's maar kunnen ook geheel nieuwe ontwerpen maken. En het gaat verder dan kleding. Met onze supersterke, duurzame folie maken wij ook stickers voor onder meer reclameborden, etalageruiten of auto's.

Sublimatie

Als het om grotere partijen kleding gaat, dan laten we deze ook wel via sublimatie maken. Dit betekent dat de afbeelding of het logo niet op de kleding wordt geperst, maar de inkt wordt in de stof gebracht. Met sublimatie kunnen hele mooie full colour afbeeldingen worden gemaakt.

Alle schaats-, skeeler-, fiets- en andere sportkleding kan door ons geleverd, bedrukt, ontworpen en gesublimeerd worden. Wij werken met kleding van kwalitatief goede merken en gaan voor een mooie vormgeving en goede pasvorm.

© 2019 Stouwdam
By: Cees & Co