Marchese Bianco

SKU
marchese-bianco-470
Vanaf € 500,00 € 413,22

IDEAL logo Paypal logo

Swipen voor 1 additionele foto

Aanvullende informatie

De Cádomotus Bianco is een vernieuwende schaatsschoen. Extreem licht, met een zeer nauwkeurige pasvorm en stijf op de plekken waar hij doet moet zijn voor de moderne topschaatser. De Ikazuchi heeft een stijvere zool dan zijn broertje, de Nero. Over het algemeen geven sprinters de voorkeur aan een stijvere schoen.

Jarenlang hebben Cádomotus en Paul Marchese samengewerkt voor de perfecte schaatsschoen voor iedereen. De Amerikaan Paul Marchese maakt custom schoenen voor een groot deel van alle wereldkampioenen in het schaatsen. Sinds enkele jaren zijn Marchese-schoenen ook beschikbaar als schoen op voorraad, door een samenwerking met de Italiaanse schoenenmaker Davide Mariani. Deze schaatsschoen is handgemaakt, met van alles het beste. Sterke, lichte materialen en een echte Italiaanse afwerking qua leer.

Door de carbon kuipzool laag voor laag met precisie op te bouwen is deze comfortabel maar stijf waar je dat nodig hebt,
Er is een minimale, exact afgepaste hoeveelheid kunsthars gebruikt om de carbon vezels te binden. Meer hars glimt mooi, maar het is allemaal extra massa zonder toegevoegde waarde,
Door dunne maar sterke materialen te verwerken is de opbouw zeer licht.

Het succes van Marchese is dat de schoenen overal extreem veel support geven, door het innovatief toegepaste carbon. De laatste jaren is de topsnelheid in het schaatsen enorm omhoog gegaan. Daarmee vragen schaatsers ook andere eigenschappen van schoenen. Meer controle, meer stijfheid, maar wel net zoveel comfort.

Controle zit niet in flexibele schoenen, maar juist in een extreem goede pasvorm. En als de pasvorm helemaal goed is, kun je meer stijfheid toepassen in schoenen, waarmee uiteindelijk alles efficiënter gaat. Afzetten, hangen in de bochten. Het geeft meer controle. Dat is de filosofie van Marchese.

De schoenen zijn vervormbaar met warmte, zodat drukplekjes weggewerkt kunnen worden. Dit kunt u bij Stouwdam Sport laten doen.

Product vraag

Onderwerp vraag: Marchese Bianco
Geen vragen gevonden!
© 2019 Stouwdam
By: Cees & Co