Retourbeleid

Disclaimer

Deze website is eigendom van Stouwdam B.V.. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Stouwdam B.V. mag de inhoud van deze website niet worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt. Het auteursrecht en eventuele andere rechten van intellectuele eigendom op deze website komen toe aan Stouwdam B.V.. De informatie op de website is met zorg samengesteld. De kracht achter onze organisatie en onze advisering zijn onze mensen. En mensen maken soms fouten. We kunnen daarom niet uitsluiten dat ergens op deze website informatie niet juist en/of onvolledig is. De informatie wordt door Stouwdam B.V. dan ook aangeboden zonder enige (impliciete) garantie over juistheid, volledigheid en/of geschiktheid. Stouwdam B.V. aanvaardt ook geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van gelinkte websites, aangezien Stouwdam B.V. geen invloed heeft op de inhoud van die websites. Afbeeldingen en informatie zijn eigendom van de betrokken merknamen en/of handelsondernemingen. Op al onze diensten gelden de algemene voorwaarden zoals deze op de website zijn omschreven onder 'voorwaarden'. De informatie kan zonder vooraankondiging en op ieder moment gewijzigd en/of ingetrokken worden. Stouwdam B.V. is in geen geval aansprakelijk voor directe of indirecte schade die ontstaat door gebruikmaking van, het vertrouwen op, of het verrichten van handelingen naar aanleiding van de op deze website of (een) daaraan verbonden website(s) aangeboden informatie en/of materiaal.

Wet kopen op afstand

Sinds 1 februari 2001 is de nieuwe wet kopen op afstand van kracht die onder andere geldt voor aankopen via het internet. Wij werken volledig conform deze nieuwe wetgeving en respecteren de richtlijnen hiervan. Voor meer informatie hierover kunt u terecht op de website van de Consumentenbond: www.consumentenbond.nl

Opmerkingen en klachten afhandelingen

Algemene voorwaarden

"U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief de verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via sales@stouwdamsport.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten."

Heeft u opmerkingen over onze dienstverlening of eventuele klachten dan nemen wij deze zeer serieus. U kunt ons hierover informeren via ons e-mailadres: sales@stouwdamsport.nl telefonisch op ons algemene telefoonnummer 038-3762626. Wij nemen in dergelijke gevallen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op om naar een oplossing te zoeken. Wij hanteren als richtlijn dat wij binnen 48 uur een passende oplossing kunnen aanbieden afhankelijk van de situatie en de mogelijkheden binnen ons bereik.

© 2019 Stouwdam
By: Cees & Co