Stouwdam Sport maatregelen in verband met COVID-19 | In de vakantieperiode zijn wij gesloten op maandag 19 juli, 26 juli en 2 augustus.

 

 

Specialized Aethos 2021

SKU
specialized-aethos-2021-614
Vanaf € 5.799,00 € 4.792,56

IDEAL logo Paypal logo

Swipen voor 6 additionele foto's

Aanvullende informatie

De Aethos-lijn belooft drie dingen - een uitzonderlijk licht gewicht, perfect uitgebalanceerde rijeigenschappen en een onmiskenbare stijl. De Aethos Expert is daarop geen uitzondering. Aethos: Miljarden berekeningen in het streven naar een ding - de perfecte rit.

De snel schakelende en onderhoudsarme Ultegra Di2 elektronische schakeling en hydraulische schijfremmen in combinatie met de ultra sterke DT Swiss R470-Disc wielen, zorgen ervoor dat je de perfecte fiets hebt om de wereld te ontdekken.

Het Aethos-frame is de perfecte combinatie van de ultieme rijervaring, het lichte gewicht en de ongeëvenaarde stijl - om zelfs op steile beklimmingen te kunnen versnellen, om de meest technische afdalingen te kunnen maken en om zelfs op lange zondagsritten comfortabel te kunnen zijn. We hebben de traditionele vorm van de racefiets uit het verleden opnieuw uitgevonden. Vervolgens hebben we deze vormen subtiel aangepast om een enorme toename in stijfheid en evenwicht te leveren, zonder dat dit invloed heeft op het gewicht of de duurzaamheid. Combineer dat met een volledig nieuwe lay-up, geperfectioneerd over vele decennia, en je hebt het lichtste frame dat er is (585 gram, S-Works, maat 56cm). De Aethos is meer dan alleen een nieuwe fiets, het is de eerste van een nieuwe soort.
Een vederlicht frame is nutteloos zonder vertrouwenwekkende rijeigenschappen. Daarom hebben we de Aethos ontwikkeld met het oog op de perfecte balans tussen stijfheid en uitzonderlijke rijkwaliteit. Uitgebreide tests hebben ons baanbrekende inzichten gegeven in hoe de krachten op frames werken. Je hoeft slecht een paar meter op de fiets te rijden en je zult merken dat deze uitzonderlijke rijkwaliteit een nieuwe standaard zet.
Elk detail, van de derailleurhangers tot de vork expander plug, alles is ontworpen met het oog op stijl, gewicht en duurzaamheid.De Aethos is uitgerust met Roval's gloednieuwe Alpinist carbon zadelpen, waardoor er nog meer gewicht wordt bespaard en de rijeigenschappen worden verbeterd. Alles in het streven naar de perfecte rit.

Specificaties

Specificaties
Frame type: Uni

Product vraag

Onderwerp vraag: Specialized Aethos 2021
Geen vragen gevonden!
© 2019 Stouwdam
By: Cees & Co