Stouwdam Sport maatregelen in verband met COVID-19 . Wat betekent dit voor u?
Stouwdam winkel

Wie zijn wij

Stouwdam Sport is een van de grootste en meest toonaangevende speciaalzaken van Nederland. Specialist op het gebied van schaatsen, fietsen en skeeleren. Al meer dan tachtig jaar verkopen wij schaatsen. Hoe het ooit allemaal begon?
In 1928 werden de eerste schaatsen verkocht vanuit een smederij aan de Zuiderzeestraatweg in Oldebroek. Langzaam maar zeker werd het assortiment steeds uitgebreider. Stouwdam werd een begrip in Nederland.

Niet alleen op het gebied van schaatsen. Na de Elfstedentochten van 1985 en 1986 werd het skeeleren een grote rage op de Veluwe. Ondertussen wisten ook steeds meer langebaanschaatsers de weg naar Stouwdam Sport te vinden. Wereldtoppers en liefhebbers zaten samen aan de koffie in de winkel in Oldebroek. Maar het pand werd te klein, zeker omdat het aanbod fietsen steeds groter werd.

In 2009 verhuisde Stouwdam Sport van de Zuiderzeestraatweg naar een nieuw eigen pand aan de Rondweg in Wezep. In de nieuwe winkel wordt de hele bovenverdieping in beslag genomen door race en atbfietsen. We onderscheiden ons door te kiezen voor mooie merken als Specialized en Sensa. We zijn geautoriseerd Specialized Elite Store en official Shimano Service Point.

Stouwdam winkel
Stouwdam winkel

Maar we doen meer. We hebben schaats- en wielerkleding van Craft, Hunter, BioRacer en Specialized in ons assortimenten en bedrukken kleding voor sportclubs en bedrijven. Dat doen we voor schaats- en wielerteams uiteraard, maar ook voetbal-, tennis-, en korfbalclubs behoren tot onze klanten. Daarnaast verzorgen we de hele sportkledinglijn van verschillende bedrijven waaronder Univé.

Stouwdam winkel

Sinds 2012 hebben we ook een winkel in Assen; Stouwdam Assen Bike & Skate. Deze Specialized Concept Store is een ware specialist als het op fietsen aankomt. Tevens is de eerste en enige Viking Concept Store ter wereld gevestigd in de Citadel in Assen.

Stouwdam winkel

Het Stouwdam Sport team bestaat uit deskundige medewerkers, die actief zijn in of een verleden kennen in het schaatsen, skeeleren of wielrennen. Wij weten waar we over praten. Met kennis. En met een grote passie voor schaatsen, skeeleren en fietsen. Die passie delen we graag met u.

Graag tot ziens,

Team Stouwdam Sport

© 2019 Stouwdam
By: Cees & Co