Wie zijn wij

Stouwdam Sport is een van de grootste en meest toonaangevende speciaalzaken van Nederland. We zijn specialist op het gebied van schaatsen, fietsen en skeeleren. In 2018 vierden we ons 90-jarig bestaan. Het begon ooit met de verkoop van schaatsen in Oldebroek. Later kwamen daar de skates en skeelers bij. In 2010 zijn we verhuisd naar de Rondweg in Wezep en ons ook gaan specialiseren in de verkoop van racefietsen, mountainbikes en sportieve e-bikes.

Wat doen wij?
Wij verkopen schaatsen, skeelers, fietsen en e-bikes van gerenommeerde merken uit de top van het segment. Alleen zo kunnen wij de kwaliteit waarborgen waar we voor staan. Specialized, Orbea en Sensa zijn de topmerken die wij voeren als het om wielrennen en mountainbiken gaat. Schaatsen hebben wij onder meer van Viking, Zandstra, Salomon, CadoMotus en onze skeelermerken zijn CadoMotus, Simons Rana Racing, Rollerblade, Powerslide en Fila.
Verder hebben we een uitgebreide collectie sportkleding variërend van thermo onderkleding tot winterjassen. De merken die hier de boventoon voeren zijn Specialized, Craft en Rogelli. Natuurlijk hebben we ook professionele schaatspakken en schaatshelmen in ons assortiment, evenals fietshelmen en -schoenen, fietscomputers, hartslagmeters en sportbrillen.

Wat kunnen wij?
Naast het informeren en adviseren kunnen wij ervoor zorgen dat u de fiets, schaatsen of skates vindt, die bij u passen en waar u zonder klachten plezier van beleeft. Want wat heeft u aan een prachtige racefiets als u er altijd met rugpijn vanaf stapt? Niets. Daarom doen wij vooraf bij iedereen een fietsmeting waarbij de fiets precies op het lichaam wordt afgestemd. Ook is het mogelijk om een zeer uitgebreide fietsmeting te doen bij ons. Deze zogenaamde BG Fit meting van Specialized duurt ongeveer 2,5 uur en wordt uitgevoerd door gekwalificeerde medewerkers. Pijntjes en kwalen zoals dove vingers of een zere rug worden hiermee voorgoed verholpen.
Bij de thermoplastische schaatsen zorgen we dat de schaatsen helemaal worden aangepast aan uw voeten. Dit doen we door het verwarmen van de schoenen. Want iedere voet is weer anders. Ook met vacuümzuigen kunnen we ervoor zorgen dat de schaatsen perfect aan uw voeten komen te zitten.
Wilt u helemaal op maat gemaakte schaats- of skeelerschoenen? Dat kan ook. In de winkel maken we gipsafdrukken van uw voeten waarna de schoenen gemaakt worden.

Wat maken wij?
In onze werkplaats worden vele fietsen opgebouwd, gerepareerd of aan een onderhoudsbeurt onderworpen. We zijn Shimano Service Center en dat betekent dat onze monteurs getraind en gecertificeerd zijn om te werken met producten van Shimano. Onze monteurs staan erom bekend zeer precies en vakkundig werk te leveren. Zij hebben diverse Specialized certificaten op zak en gaan zij regelmatig op cursus om op de hoogte te blijven van de laatste technische ontwikkelingen. Uiteraard slijpen, ronden en benden we alle soorten schaatsen. Daarnaast bedrukken we kleding voor verschillende sportclubs waaronder ook profteams, bedrijven en muziekverenigingen.

Wie zijn wij?
Ons team bestaat uit deskundige medewerkers, die actief zijn in of een verleden kennen in het schaatsen, skeeleren of wielrennen. Wij weten waar we over praten. Met kennis. En met een grote passie voor schaatsen, skeeleren en fietsen. Die passie delen we graag met u.

Graag tot ziens,

Team Stouwdam Sport

© 2019 Stouwdam
By: Cees & Co