Stouwdam Sport maatregelen in verband met COVID-19 | In de vakantieperiode zijn wij gesloten op maandag 19 juli, 26 juli en 2 augustus.

 

 

Shimano Pedaal SPD-SL PDR8000 Ultegra

Store stock: Out of stock
Online stock: In stock
SKU
IPDR8000
€149.99 €123.96

IDEAL logo Paypal logo

Additional information

De Ultegra R8000 SPD-SL Carbon pedalen zijn goede pedalen van Shimano met een laag gewicht, soepele en goed afgedichte lagers, en een groot pedaal-oppervlak met sterk verbeterde krachtoverbrenging. Je fietst hierdoor sneller, comfortabeler en met meer controle fietsen!

Deze pedalen hebben een verbreed pedaaloppervlak en de pedaalbody is verlaagd. Door het grotere oppervlak is je trapefficiëntie sterk verbeterd en ga je harder en fiets je gecontroleerder.

De verlaagde pedaalbody zorgt ervoor dat er tijdens het trappen geen kracht verloren gaat in de tussenliggende ruimte. Ook wordt de optimale balans tussen een laag gewicht en maximale krachtoverbrenging bereikt. Daarnaast is de veerspanning is instelbaar, zodat je in kunt stellen hoe gemakkelijk je in-en uitklikt.

Dubbele lagers
Dit pedaal draait om een roestvrij stalen as met dubbele lagers in ieder pedaal. Hierdoor is het pedaal beter bestand tegen weersinvloeden en tegen zand en modder. Met de Shimano Ultegra R8000 SPD-SL heb je dus niet alleen een pedaal dat je prestatie verbeterd, maar je hebt ook een pedaal dat een stuk langer mee gaat!

Standaard meegeleverd
• Shimano Ultegra R8000 SPD-SL pedalen
• Shimano SPD-SL Schoenplaatjes geel

PD-R8000
EAN: 4524667646297

Product Question

Subject Question: Shimano Pedaal SPD-SL PDR8000 Ultegra
No question found!
© 2019 Stouwdam
By: Cees & Co