Specialized SW Evade Neon/Lava

SKU
specialized-sw-evade-neon/lava-565

Additional information

Bij het kiezen van een helm stond je tot voor kort voor een lastige keuze: lichtgewicht, ventilatie, aerodynamica - kies er twee, en je hebt je helm. Wij hebben het echter niet zo op compromissen. Je hoeft niet verder te kijken dan de nieuwe S-Works Evade-helm als bewijs hiervan - de snelste racehelm we ooit hebben gemaakt.

Het verhaal van onze nieuwe Evade begint met onze Win Tunnel. Doordat we tegenover ons kantoor een eigen windtunnel hebben gebouwd, kunnen we onze producten al tijdens het ontwikkelingsproces in de windtunnel testen, in plaats van enkel het eindresultaat te testen. Hierdoor hebben we elk aspect van de helm in de Win Tunnel zorgvuldig kunnen analyseren. Na ontelbare testuren en jaren van ontwikkeling, kunnen we dan ook met vertrouwen stellen dat de nieuwe Evade de snelste racehelm is die we ooit hebben getest.

Uiteraard hebben we de veiligheid niet uit het oog verloren: We hebben ons Energy Optimized Multi-Density EPS foam strategisch geplaatst om impacts doeltreffend op te vangen. Wat ventilatie betreft, is helm dankzij de vrij stromende lucht niet alleen koeler dan ooit, maar vermindert deze luchtstroom ook de aerodynamische weerstand. Door ventilatie en aerodynamica in de Win Tunnel samen te optimaliseren, hebben we de beste combinatie van aerodynamica en ventilatie weten te vinden. De buitenste ventilatieopeningen en interne kanalen zijn zorgvuldig geplaatst om ervoor te zorgen dat de helm de maximale hoeveelheid lucht door de helm trekt voor extreme koeling. En het resultaat? De nieuwe Evade is net zo koel als wanneer je zonder helm zou rijden, waardoor het de best ventilerende aero-helm op de markt is.

Tel alles bij elkaar op, en je bent met de Evade 50 seconden over 40 km ten opzichte van een traditionele racehelm, en ongeveer zes seconden sneller ten opzichte van de voorgaande versie van de Evade. Op het gebied van racehelmen is er simpelweg geen andere helm die deze prestaties kan evenaren.

Een snelle helm is echter nutteloos, wanneer hij niet goed past. De nieuwe S-Works Evade is daarom voorzien van alle pasvorm-functies die je van een tophelm mag verwachten, zoals ons Mindset HairPort 2-fit-systeem met micro-aanpassingen, onze comfortabele DryLite straps en een verbeterde Gutter Action brow pad dat het zweet afvoert om het uit je ogen te houden. En als klap op de vuurpijl hebben we een nieuwe magnetische gesp toegevoegd, waardoor je met een hand de gesp kunt openen of sluiten.

Ontwikkeld in onze Win Tunnel - de snelste racehelm die we ooit hebben getest.
4th Dimension ventilatiesysteem met grote openingen, interne Cross-Channels en strategisch geplaatste uitlaten om de verkoelende luchtstroom te maximaliseren.
Gepatenteerd Energy Optimized Multi-Density EPS constructie om impactenergie optimaal te absorberen.
Gepatenteerde met Aramid versterkte Inner Matrix die zorgt voor een lichte constructie.
Het ultralichte Mindset HairPort II micro-dail passysteem is in hoogte instelbaar en zorgt voor een perfecte pasvorm.
Gutter Action brow pad voor meer comfort een betere afvoer van transpiratie.
Dunne, zachte en lichte 4X DryLite bandjes rekken niet uit en nemen geen zweet of water op.
Tri-Fix systeem voor verbeterd comfort en makkelijk aanpassen van de lengte van de bandjes.
Door de bandjes zo veel mogelijk in de helm te verwerken zijn de bandjes korter en is er minder contact tussen de huid en de bandjes, met meer comfort als resultaat.
Gebruiksvriendelijke en veilige magneetsluiting.

Product Question

Subject Question: Specialized SW Evade Neon/Lava
No question found!
© 2019 Stouwdam
By: Cees & Co