Stouwdam Sport maatregelen in verband met COVID-19 | In de vakantieperiode zijn wij gesloten op maandag 19 juli, 26 juli en 2 augustus.

 

 

Viking Nagano SvenK Sprint PM Limited Edition

SKU
viking-nagano-svenk-sprint-pm-limited-edition-478
As low as €1,048.01 €866.12

IDEAL logo Paypal logo

Swipen voor 1 additionele foto

Additional information

De schoen heeft een thermoplastische kuip gemaakt op een Gold 2005 leest. De zool heeft de mogelijkheid voor torsie, een hak die versterkt is met carbon en een hoge contrefort voor extra steun rondom de enkels. Aan de buitenzijde is de schoen voorzien van zwart kangoeroe leer waarop door middel van sublimatie het sVenK logo is gedrukt. Voor een mooi contrast zijn diverse stiksels in de kleur van het logo uitgevoerd. De veters worden met een elastische kap afgedekt. De voering is gemaakt van glad kalfsleer in de kleur beige. De sVenK wordt uitsluitend als set verkocht in de maten 34 t/m 46. De levertijd bedraagt ongeveer zes weken.

De schaatsbuis is een Viking Nagano Sprint PM 1.1 mm buis. Dit is een buis met een hoogte van 40 mm in PM kwaliteit staal. De buis wordt afgewerkt in een zwarte lakkleur. Het Viking Nagano klapmechanisme bestaat uit een aluminium beugel in de kwaliteit 7075. De beugel heeft een verstevigingsrug en zes
gaten voor gewichtsbesparing. Deze is voorzien van twee bronzen glijlagers en een roestvrijstalen as. De beugels zijn goudkleurig en kunnen gegraveerd worden t/m 15 karakters.


Ook leverbaar met LB + € 40,-

Product Question

Subject Question: Viking Nagano SvenK Sprint PM Limited Edition
No question found!
© 2019 Stouwdam
By: Cees & Co