Wahoo Elemnt Gps

Store stock: Out of stock
Online stock: Out of stock
SKU
660060
Special Price €279.99 €231.40 Regular Price €300.00
Swipen voor 1 additionele foto

Additional information

De Wahoo ELEMNT is de nieuwste, revolutionaire GPS fietscomputer van Wahoo. Het is het eerste GPS toestel waarbij alle data en routes draadloos via internet worden overgezet van en naar je device. Met andere woorden: je hoeft je GPS toestel niet meer aan de computer te verbinden! De ELEMNT kun je geheel naar eigen smaak aanpassen, door deze te customizen met je smartphone. Wil je met 3 of 10 pagina’s fietsen waar je data opstaat? Alles is mogelijk! Download de app en na de koppeling met je ELEMNT is alles eenvoudig aan te passen.

Het belangrijkste uitgangspunt bij de ELEMNT is dat het een slimme fietscomputer is die met je favoriete apps werkt. Met de Live segments optie voeg je daarnaast een nieuwe dimensie toe aan je fietstraining. Zodra je een KOM"metje tegenkomt, zie je deze namelijk live op je scherm verschijnen. Zo kun je onderweg nog doelgerichter proberen om de nummer 1 te worden bij een van de segmenten bij jou in de buurt en blijf je je concurrenten altijd een stapje voor! Het toestel is plug en play. Dankzij de diverse knoppen kun je makkelijk van pagina naar pagina navigeren en blijft je toestel in alle omstandigheden bedienbaar. Dankzij het contrast scherm kun je je data altijd duidelijk aflezen, zelfs in het felle zonlicht! De positie van de fietscomputer op het stuur aanpassen om het scherm duidelijk af te kunnen lezen is dus niet meer nodig!

Communicatie van gegevens met andere apps zoals Strava, Ridewithgps, werkt ook fantastisch, het uploaden van ritten gebeurt automatisch. Ook het downloaden van GPS bestanden naar je ELEMNT is zo gepiept. Dit alles gebeurt geheel draadloos, doordat de ELEMNT gebruik maakt van WIFI hoef je nooit dichtbij je laptop te zijn, of te zoeken naar je upload kabels. Door verbinding met je smartphone kun je eventueel ook alle notificaties direct op je ELEMNT ontvangen.

Daarnaast kun je op een makkelijke en simpele manier een adres in de app invoeren. De ELEMNT maakt gebruik van Google Maps en kan dan ook ieder adres in de wereld vinden. Zelfs restaurants voor een lunch zoek je eenvoudig op. De route wordt eenvoudig via Google Maps berekend. Via de ELEMNT kun je vervolgens de route naar je bestemming volgen. Ben je bij een bepaald punt aangekomen en wil je zo snel mogelijk naar huis? dan navigeer je snel terug naar het vertrekpunt via de backhome functie.

Nog een gave feature van de ELEMNT is dat je je fietsmaten kunt volgen op de kaart. Via de livetracking kun je precies zien waar de ander zich bevindt. Vooral tijdens het gezamenlijk rijden van fietstochten is dit erg leuk!

Let op! De Wahoo ELEMNT werkt niet goed met Huawei smartphones. Het koppelen van deze apparaten raden wij dan ook niet aan.


Specificaties Wahoo ELEMNT Bundel GPS Fietscomputer
Nieuwste Wahoo ELEMNT fietscomputer
Scherm is naar eigen wens aan te passen via de ELEMNT app
Met Strava Live Segments optie
Van A naar B navigatie en back to start functie
Goed bedienbare knoppen
Zeer eenvoudig in gebruik
Oneindige hoeveelheid features
Connecten via Wifi, bluetooth, ANT+ en BT 4.0
2.7 inch scherm
Gewicht: 99 gram
Afmetingen: 5.8 x 8.9 x 2.0 cm
Batterijduur: 17 uur
Compatible met Smartphone (iOS en Android)
Niet compatible met Huawei apparaten
Compatible met Wahoo KICKR
Rijd gereden routes na op je KICKR
Download eenvoudig GPS files
Upload je ritten naar Apps zoals Strava
Eenvoudige montage op je stuur
3 verschillende montage mogelijkheden, op je stuur, stuurpen en Aerostuur
Led lampjes aan de zijkant geven aan of je de juiste snelheid behoudt
Zeer duidelijke navigatie functie
Future proof
Gratis kaarten wereldwijd
Éen van de meest geavanceerde fietscomputers op de markt!
Kleur: Zwart

Nieuw! Wahoo ELEMNT Strava Live Segments
Met de Strava Live Segments optie, voegt Wahoo een toffe functie toe aan je Wahoo ELEMNT. De Live segments optie geeft een nieuwe dimensie aan je fietstraining. Zodra je een KOM"metje tegenkomt, zie je deze namelijk live op je scherm verschijnen. Zo kun je onderweg nog doelgerichter proberen om de nummer 1 te worden bij een van de segmenten bij jou in de buurt en blijf je je concurrenten altijd een stapje voor.
BUNDELVOORDEEL
Wahoo ELEMNT GPS Fietscomputer + Wahoo RPM Snelheid en Cadans Bundel
Wahoo ELEMNT GPS Fietscomputer
Wahoo RPM Snelheid en Cadans Bundel
Voor 23:00 uur besteld, morgen GRATIS bezorgd!
SAMEN VOOR 369.98
Wahoo ELEMNT GPS Fietscomputer + Wahoo TICKR Hartslagmeter
Wahoo ELEMNT GPS Fietscomputer
Wahoo TICKR Hartslagmeter
Voor 23:00 uur besteld, morgen GRATIS bezorgd!
SAMEN VOOR 349.98

Product Question

Subject Question: Wahoo Elemnt Gps
No question found!
© 2019 Stouwdam
By: Cees & Co