Stouwdam Fietsen maatregelen COVID-19

Stouwdam Sport tijdens de lockdown

1. Winkel open op afspraak, werkplaats open
Winkelbezoek kunt u inplannen door telefonisch een afspraak te maken. De werkplaats is open zonder afspraak. Dus heeft uw fiets een onderhoudsbeurt nodig of moeten uw schaatsen geslepen worden, breng ze gerust langs hiervoor hoeft u geen afspraak te maken. Wij zijn open voor alle reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan fietsen, schaatsen en skeelers. Bij halen en brengen in de winkel is een mondkapje verplicht.

2. Webshop open
Onze webshop is 24/7 open. En mocht u twijfelen over een maat, kleur of een andere vraag hebben over een bepaald product, u kunt ons tijdens openingstijden altijd bellen op 038-3762626. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te helpen de beste keuze te maken. En is het artikel toch niet goed? Dan mag het altijd retour worden gestuurd.

3. Haal- en brengservice fietsen
Het zal al langer in onze planning, maar door de corona hebben we het plan nu direct ingevoerd. Wij hebben een breng- en haalservice voor fietsen. Dus is uw fiets toe aan een onderhoudsbeurt of specifieke reparatie? Bel ons voor een afspraak en wij komen voor 10,- euro uw fiets ophalen en brengen hem na twee dagen weer terug.

4. Wij zijn er voor u
Wij vinden het belangrijk om in contact te blijven met onze klanten. Dus heeft u vragen of opmerkingen:
Telefoon: 038-3762626
Email: sales@stouwdamsport.nl
Whatsapp: via stouwdamsport.nl


Openingstijden:

ma:      13.30 - 18.00 uur

di-do      9.00 - 18.00 uur

vr.          9.00 - 20.00 uur

za:         9.00 - 16.00 uur 

 

Blijf gezond, blijf bewegen!

Team Stouwdam Sport

Stouwdam Sport