Stouwdam Sport tijdens COVID...

1. Basiregels voor onze winkel

Helaas moeten we de winkel weer sluiten, de werkplaats blijft wel open en afhalen (click en collect) blijft ook mogelijk, bel of mail gerust we zoeken samen naar de juiste artikelen en wij leggen uw bestelling klaar of sturen het naar u op. Ook bestellingen via onze webshop worden dagelijks verzonden! Iedereen in de winkel zowel medewerkers als klanten dragen een mondkapje. Wij vragen u om 1.5 m afstand te bewaren tot onze medewerkers en andere bezoekers. 

2. Webshop open
Onze webshop is 24/7 open. En mocht u twijfelen over een maat, kleur of een andere vraag hebben over een bepaald product, u kunt ons tijdens openingstijden altijd bellen op 038-3762626. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te helpen de beste keuze te maken. En is het artikel toch niet goed? Dan mag het altijd retour worden gestuurd.

3. Haal- en brengservice fietsen
Het zal al langer in onze planning, maar door de corona hebben we het plan nu direct ingevoerd. Wij hebben een breng- en haalservice voor fietsen. Dus is uw fiets toe aan een onderhoudsbeurt of specifieke reparatie? Bel ons voor een afspraak en wij komen voor 10,- euro uw fiets ophalen en brengen hem na twee dagen weer terug.

4. Wij zijn er voor u
Wij vinden het belangrijk om in contact te blijven met onze klanten. Dus heeft u vragen of opmerkingen:
Telefoon: 038-3762626
Email: sales@stouwdamsport.nl
Whatsapp: via stouwdamsport.nl


Openingstijden:

ma:      13.30 - 17.00 uur 

di-do      9.00 - 17.00 uur

vr.          9.00 - 17.00 uur

za:         9.00 - 16.00 uur 

Ivm COVID maatregelen hebben we tijdelijk geen koopavond, en kunnen de openingstijden afwijken, wij volgen de maatregelen van de Rijksoverheid.

 

Blijf gezond, blijf bewegen!

Team Stouwdam Sport

Stouwdam Sport