Stouwdam Fietsen maatregelen COVID-19

Ook wij ontkomen er niet aan om maatregelen te nemen in verband met het corona-virus. Dit doen wij om de gezondheid van onze medewerkers te waarborgen, maar ook om u als klant zo goed en veilig mogelijk te kunnen helpen. Wat betekent dit voor u?

1. De extra hygiëne-regels zijn uiteraard in onze winkel van toepassing. Houd 1,5 meter afstand! Werkplaats, koffiehoek en kantine etc zijn niet meer toegankelijk voor klanten.

2. Gewijzigde openingstijden: maandag van 13.30-18.00 uur, dinsdag t/m vrijdag van 9.00–18.00 uur. De koopavond komt te vervallen en zaterdag zijn we open van 9.00–16.00 uur.

3. Kom het liefst alleen naar de winkel. En zeker niet met het hele gezin. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

4. Maak telefonisch een afspraak. Heeft u interesse in een fiets, skeelers of schaatsen? Bel met de winkel (038-3762626) en maak een afspraak zodat wij u het beste kunnen helpen. Voor onderhoud kunt u de fiets of skeelers natuurlijk bij ons brengen.

5. Voor heel veel andere artikelen kunnen wij u op dit moment het beste via onze webshop helpen. Dus heeft u sportvoeding, fietsbanden of Craft shirts nodig? Bestel het online en een dag later heeft u het in huis. Vindt u online bestellen lastig? Of kunt u niet vinden wat u zoekt? Geeft niets, bel ons en wij helpen u aan de telefoon met bestellen.

Wij hopen op uw begrip…..dank daarvoor.

Blijf fietsen. Blijf skeeleren. Blijf gezond.

Stouwdam Sport

Team Stouwdam Sport