Stouwdam Fietsen maatregelen COVID-19

Ook wij ontkomen er niet aan om maatregelen te nemen in verband met het corona-virus. Dit doen wij om de gezondheid van onze medewerkers te waarborgen, maar ook om u als klant zo goed en veilig mogelijk te kunnen helpen. Wat betekent dit voor u?

1. De extra hygiëne-regels zijn uiteraard in onze winkel van toepassing. Houd 1,5 meter afstand! Werkplaats, koffiehoek en kantine etc zijn niet meer toegankelijk voor klanten.

2. Gewijzigde openingstijden: maandag van 13.30-17.00 uur, dinsdag t/m vrijdag van 10.00–17.00 uur. De koopavond op vrijdag komt te vervallen en zaterdag zijn we open van 10.00–15.00 uur. (Deze tijden gelden in ieder geval t/m 4 april)

3. Kom het liefst alleen naar de winkel. En zeker niet met het hele gezin. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

4. Maak telefonisch een afspraak. Heeft u interesse in een fiets, skeelers of schaatsen? Bel met de winkel (038-3762626) en maak een afspraak zodat wij u het beste kunnen helpen. Voor onderhoud kunt u de fiets of skeelers natuurlijk bij ons brengen.

5. Voor heel veel andere artikelen kunnen wij u op dit moment het beste via onze webshop helpen. Dus heeft u sportvoeding, fietsbanden of Craft shirts nodig? Bestel het online en een dag later heeft u het in huis. Vindt u online bestellen lastig? Of kunt u niet vinden wat u zoekt? Geeft niets, bel ons en wij helpen u aan de telefoon met bestellen.

Wij hopen op uw begrip…..dank daarvoor.

Blijf fietsen. Blijf skeeleren. Blijf gezond.

Stouwdam Sport

Team Stouwdam Sport